درباره بهانه وصل

اعتکاف فرصتی است برای خود سازی!

فرصتی برای اینکه انسان از هیاهوی زندگی دور شده و به خود بپردازد! فرصتی برای تفکر در آینده و هدف خویش! فرصتی برای زندگی و نیز بندگی بهتر…

اعتکاف رمضانیه بهانه وصل یکی از برنامه‌های محوری هیئت رایةالهدی می‌باشد که با هدف احیای سنّت پیامبر اعظم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم، طراحی شده و در نظر دارد با فراهم‌نمودن محیطی معنوی جهت خلوت و انس اقشار مختلف مردم به ویژه نسل جوان با معبود خویش، زمینه انس بیشتر با قرآن کریم، مسجد و نماز را ایجاد کند.

مجموع معتکفین: ۵۶۰۲ نفر

خدام المعتکفین: ۲۴۱ نفر

مسجد آخوند ملا اسماعیل یزد

بحمدالله و المنة، توفیق برگزاری اعتکاف رمضانیه از سال ١٣٩١ تاکنون (حتی در دوران شیوع کرونا با اخذ مجوز از مسئولین مربوطه)، شامل حال برگزارکنندگان این سنّت حسنه شده و اعتکاف رمضانیه بهانه وصل ١ در مسجد اتابکی، بهانه وصل ٢ و ٣ در مسجد جامع و بهانه وصل ٣ تا ١١ در مسجد ملااسماعیل برگزار گردیده است. شایان ذکر است آخرین اعتکاف قبل از شیوع کرونا با حضور قریب به ١٣٠٠ نفر از معتکفین (با غلبه حضور نسل جوان) برگزار گردیده و مدنظر است اعتکاف رمضانیه بهانه وصل ١٢ در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان در سال ١۴۴۴ ه.ق. در مسجد ملااسماعیل برگزار گردد.

آقا

پدیده اعتکاف یکی از رویش‌های انقلاب است. اعتکاف دهه آخر ماه رمضان هم تدریجا دارد به یک سنّتی تبدیل می‌شود که روبه رشد است. ان‌شاءالله این هم مبارک است.

(مقام معظم رهبری)

قرب الیءءء اللّه

با در نظر گرفتن ابعاد زندگی انسان و نیز اهداف و وظایف او، همه­ی امور و برنامه­های زندگی یک انسان در جهت حرکت به سمت انسان کامل در بستر حیات طیبه، باید با هدف غایی «قرب إلی الله» باشد. حال که هدف غایی مشخص گردید، جهت نیل به آن، انسان باید ضمن برنامه ریزی اهداف غایی خود در ابعاد چهارگانه حیات، اهداف واسطه ای خود را نیز مشخص نموده و تمامی برنامه های خود را براساس آن تنظیم نماید.

از میان برنامه های دینی که خداوند برای انسان مقرر نموده است، برنامه عبادی اعتکاف می باشد. با توجه به مطالب بیان شده می توان گفت این برنامه عبادی بیشتر ساحت بینشی و معرفتی انسان را موضوع خود قرار داده است. (لازم به ذکر است که ساحات سه گانه بینشی، گرایشی و رفتاری ممزوج با یکدیگر بوده و نمی توان به صورت کاملا تفکیکی به آنها پرداخت. 

ولیکن باید گفت در برنامه های مختلف با توجه به ذات آن برنامه و آداب و تشریفاتی که در دین مبین اسلام برای آن ذکر شده یکی از این ساحات نمود بیشتری دارد. به طور مثال در برنامه عبادی اعتکاف، ساحت بینشی، در برنامه های عزاداری محرم و فاطمیه و … ساحت گرایشی، و در برنامه های نظیر اردوهای جهادی و سازندگی، ساحت رفتاری نمود بیشتری دارد.)

آماده پاسخگویی به سوالات شما مسلمانان جهان

۰۰۹۸۹۹۰۶۱۷۲۳۱۳

جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه تماس با ما مراجعه نمایید